Uspešni na turnirju do 17 let v Mirni

V Mirni smo odigrali že tretji turnir do 17 let. Kot že na prejšnjih turnirjih, smo tudi na tem dosegli odlične rezultate.

 

Začeli smo z dvojicami. Miha Masten in Klemen Lesničar sta zaigrala skupaj in z lahkoto osvojila 1. mesto. Blaž Klemenc je po Donut cupu ponovno igral z Gregorjem Aličem (BK Olimpija). Piokazala sta že napredek v igri in z malo sreče bi se lahko borila za medalje. Na koncu je tudi 6. mesto dober rezultat.

Neža Frank in Zala Žuran sta v odločilnem dvoboju izgubili od svojih tekmic iz starostne kategorije do 15 let Maruše in Taje ter tako zasedli odlično 2. mesto. Bronasto medaljo sta osvojili Veronika Ekart in Urška Potočnik.

 

Tekme posamezno smo začeli nekoliko zaspano. Miha in Klemen sta se uvrstila v polfinale, a za preboj v finale je zmanjkalo koncentracije. V medsebojnem dvoboju za končno 3. mesto je več pokazal Klemen in osvojil bronasto medaljo. Blaževo igro lahko na koncu ocenimo kot hladno-toplo.

Punce so zaigrale nekoliko boljše, a na koncu je rezultat bil enak kot pri fantih. Urška je osvojila bronasto medaljo, Neža pa je po manjši poškodbi bila četrta. Veselijo tudi dobre predstave Zale in Veronike.

 

Čestitke,

Dodo

Galerija