Najmlajši Branikovci uspešni na turnirju U11

V soboto, 18.3. smo se udeležili že 3.turnirja v najmlajši kategoriji u11 v dvorani Krim v Ljubljani in tako potrdili redno udeležbo tudi v tej starostni skupini.Hkrati je potekal tudi turnir do 19 let, kjer pa žal tokrat nismo imeli predstavnika.

Tokrat so nas zastopali trije tekmovalci, naši najmlajši tekmovalki Nini pa je udeležbo preprečila poškodba, a je vseeno v klubskem duhu potovala z nami in pridno navijala na vsaki naši tekmi!

Vsi so odigrali veliko tekem (v povprečju deset) in se pogumno borili do konca: Gašper se je na svojem prvem turnirju skoraj prebil iz skupine; zgubil je le proti nosilcema in zasedel nehvaležno 3. mesto. Tudi Dea je za las zgrešila napredovanje in končala na 3. mestu v skupini in tudi Mia je na vsaki tekmi dala vse od sebe in osvojila 4. mesto v skupini. Punci sta skupaj zaigrali v dvojicah in za las zgrešili medaljo in pristali na odličnem 4. mestu. Gašper je v navezi z domačinom Petrom osvojil 5. mesto v skupini.

Vsi smo se na turnirju imeli super in kar prehitro je prišel čas za odhod. Na koncu moramo pohvaliti tudi organizatorja BK Olimpijo, ki je poskrbel da turnir potekal zelo tekoče in organizirano in je na koncu poskrbel tudi za priznanja vsem najmlajšim udeležencem, ki žal niso posegli po medaljah.

Galerija